PointTrade lanceret i 8 europæiske lande

1. marts 2012


Da vi den 1. februar lancerede PointTrade i Danmark lagde vi samtidig op til, at resten af vores lande ville følge trop den 1. marts. Kl. 00.01 i nat var vi derfor utroligt glade for at kunne åbne op for Europas nye markedsplads i Finland, Frankrig, Holland, Italien, Norge, Spanien, Storbritannien og Sverige! 

Dette er ikke blot en god nyhed for medlemmerne i hvert enkelt land - det er en fordel for medlemmer i alle lande! Med lanceringen er der åbnet op for handel på tværs af de 9 lande. Dvs. at medlemmer på PointTrade.dk, der måske endnu ikke har fundet en køber til sit produkt i Danmark, nu kan få deres annoncer vist for potentielle købere over hele Europa. De skal ikke tænke på valutaforskelle eller sprogbarrierer - det tager vi hånd om for dem.

Med denne lancering tager vi vores Point-univers til nye højder; vores mere end 7.5 millioner europæiske medlemmer kan nu optjene point på tre forskellige sites, og vi arbejder altid på at skabe nye pointoptjeningsmuligheder for dem. På PointTrade mødes medlemmerne desuden med et stort åbningstilbud i alle lande: ALLE medlemmer bliver gratis VIP-medlem af siden frem til d. 1. juni 2012!

Besøg PointTrade.dk her og husk at synes godt om dem på Facebook her.

PointTrade er nu lanceret i 8 yderligere lande!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook