Chris MacDonald kigger forbi - der bliver fyldt!

2. marts 2012


Morten Lund, Henrik Qvortrup og Jens Gaardbo - vores tre første Foredragsfredage har været store succeser, og næste fredag løber næste foredrag af stablen, når livsstilsekspert Chris MacDonald kigger forbi kontoret. Vi kan allerede nu sige, at der bliver fyldt til sidste stol - i skrivende stund er mere end 120 gæster tilmeldt foredraget.

Foredraget har da i den grad også relevans for os alle, idet Chris med sine vanlige motivationsevner vil give et indspark til vores livsstil med henblik på at forbedre vores performance i dagligdagen. Det er vist noget vi alle kan bruge, og med sin velværemodel vil Chris helt sikkert inspirere os til en mere effektiv livsstil på såvel den korte som den lange bane. 

Da vi bliver rigtigt mange mennesker til foredraget, så vil vi gerne have, at du tilmelder dig i god tid, så vi har et overblik over, hvor mange vi bliver. Skulle du have tilmeldt dig og siden hen blevet forhindret i at deltage, må du også meget gerne meddele os dette på info@cmnetwork.dk. Du kan tilmelde dig foredraget her - husk samtidig at tilmelde dig årets resterende foredrag.

Vi ses på fredag!

Over 120 gæster har allerede tilmeldt sig fredagens foredrag med Chris MacDonald!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook