Vi har åbnet kontor i Dubai

4. marts 2012


Søndag den 4. marts blev vores første afdeling uden for Danmark åbnet. Det skete i Dubai, hvor vi tog imod 6 nye kollegaer til det nyoprettede selskab PointPay Limited.

Formålet med PointPay er at skabe én superenhed der skal håndtere alle vores online betalinger på tværs af vores hjemmesider, platforme og landegrænser. Samtidig bliver selskabet også et brohoved for fremtidige aktiviteter i udlandet.

CM Networks ejer, Magnus Kjøller udtaler: 

”Hvis vi skal ekspandere videre ud i verden, og konkurrere mod kinesiske, amerikanske og europæiske virksomheder, så er vi tvunget til at kigget ud over Danmarks grænser. I Dubai er både løn- og skattemæssige forhold gunstige og der er en kæmpe talent-masse at trække på.”

I forbindelse med etableringen bliver en af vores danske kollegaer, Lars Matthiassen, udstationeret i minimum 6 måneder til Dubai. Dette sker med virkning fra medio marts måned.

Selvom møblementet til de nye kontorlokaler, som PointPay skal operere fra i Dubai, først bliver leveret i løbet af ugen, så forhindrer det os ikke i at starte op og komme godt i gang med at støbe fundamentet til PointPay. De første arbejdsdage foregår derfor off-location i et mødelokale på et hotel. 
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook