Date og tjen point - PointDate er lanceret

1. april 2012


Efter den succesfulde lancering af PointTrade i Danmark og resten af Europa hhv. d. 1. februar og 1. marts er vi utroligt stolte af at kunne lancere endnu et unikt point-koncept i alle lande! Konceptet hedder Pointdate og er fra og med den 1. april 2012 tilgængeligt for både danskere, svenskere, nordmænd, finnere, englændere, tyskere, franskmænd, hollændere, italienere og spaniere.

Som navnet antyder, så kombinerer vi nu et datingsite med vores unikke pointsystemer. Vi tilbyder ganske enkelt medlemmerne point for diverse aktiviteter i forbindelse med deres datingliv. Eksempelvis kan man tjene:

  • 2.000 point for første kys
  • 6.000 point for en date hver aften i en uge
  • 10.000 point for et billede fra daten
Der er naturligvis mange flere pointoptjeningsmuligheder inde på sitet.

Vi er stolte over, at vi nu giver spirende kærlighed i det meste af Europa muligheden for at mødes og samtidigt muligheden for at tjene point imens. På PointDate finder du ikke kun potentielle partnere fra dit eget land, men fra hele Europa. Måske sidder din eneste ene ikke i Danmark men i stedet i Spanien eller Finland? Med PointDate går du ikke glip af denne kærlighed! 

Vores første beta-testere har været meget positive. Blandt andet udtaler Janne på 24 år:

"I går var jeg på 3 dates med 3 frække fyre. Jeg tjente 8.000 point for hver date og tjente desuden også point på at tage billeder af dem. I dag købte jeg Lego Belleville til min datter for mine point!"

Ved at kombinere vores pointsystem med muligheden for at finde den ægte kærlighed er vi sikre på, at både eksisterende og nye brugere kommer til at tage godt imod nyeste del af vores Point-Univers. Du kan besøge PointDate allerede i dag ved at klikke her.

På PointDate tjener vores medlemmer point ved at date - det bliver stort!

 


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook