Kom og hør Christina Hembos iværksættereventyr

11. april 2012


Da vi senest afholdte Foredragsfredag d. 9. marts var det for fulde huse med 150 gæster, der lod sig inspirere, motivere og underholde af Chris MacDonald. En fantastisk dag, hvor vi udover at høre et spændende foredrag også fik lejlighed til at mødes og snakke med gode samarbejdspartnere og venner af huset.

Nu er vi så småt gået i gang med at gøre os klar til næste Foredragsfredag, der løber af stablen om præcis én måned, når Christina Hembo holder foredrag fredag d. 11. maj kl. 15.00. Der bliver unægteligt tale om en anden oplevelse end den Chris MacDonald gav, men vi er overbevist om, at det bliver mindst lige så inspirerende.

Christina Hembo er hovedpersonen i en af nyere tids bedste danske iværksættereventyr. Dette har hun håndgribelige beviser på i form af priserne som Årets Kvindelige Iværksætter 2008 og Årets Væksteventyr 2009. Hun ejer i dag Christina Watches London samt cykelholdet Christina Watches Onfone, der blandt andet har Michael Rasmussen på holdkortet. Til foredraget vil hun særligt inddrage os i sin egen inspirerende iværksætterhistorie. 

Vi håber at se dig til endnu en spændende Foredragsfredag, og vi vil opfordre dig til at tilmelde dig foredraget allerede nu ved at besøge foredragssiden her.

Christina Hembo er næste foredragsholder til vores Foredragsfredage - kommer du?


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook