Pressemeddelelse: Flot resultat for 2011

13. april 2012


30,8 millioner kr. før skat. Sådan lyder koncernresultatet af det netop aflagte regnskab, for den 27 årige internet-iværksætter Magnus Kjøller’s holdingselskab.

Igennem sit holding selskab står Magnus bag en række internetselskaber. Blandt andet CM Network A/S der driver populære hjemmesider som PointShop, PointBlog og PointTrade fra kontoret i Aalborg. Med over 7 millioner registrerede brugere fordelt over 10 europæiske lande, er det særligt her succesen kan mærkes.

Og resultatet er da også en markant stigning i forhold til et 2010-overskud, hvor resultatet før skat var på godt 6 millioner kr.

Resultatet betegnes som tilfredsstillende. Der skal tilføjes, at der i 2011 blev investeret knap 10 millioner kroner i søsætningen af nye koncepter, opkøb af selskaber, samt en etablering i nye lande og en fordobling af medarbejderstaben. 

2012 forventes at være året, hvor mange af de store investeringer giver afkast. Blandt andet næres der store forhåbninger til PointTrade-konceptet, der tager konkurrencen op mod Trendsales, Den Blå Avis mf. på et internationalt plan– men også investeringerne i ny teknologi, opkøb og etableringen i nye lande kommer til at spille positivt ind på resultatet for 2012, der forventes betydelig større end det netop aflagte resultat.

Til trods for de store investeringer og udbytte har selskabet stadigvæk en solid pengetank i form af en egenkapital på ca. 30 mio. kr.

En komplet oversigt over tilknyttede selskaber kan ses på www.magnuskjoellerholding.dk
 

Flot resultat for 2011 - Magnus Kjøller Holding bag CM Network er kommet ud med et flot overskud for 2011


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook