Hjemvendt fra messe i Holland

27. april 2012


I denne uge fulgte vi op på vores positive oplevelser på OMExpo 2012 i Madrid i slutningen af Marts. Country Manager NL Richard Thijssen og CEO i PointShop Thomas Kock deltog i den hollandske E-Commerce messe "De Dagen - E-Commerce, Marketing, Klantcontact Dagen", der blev afholdt i Utrecht d. 24. og 25. april.

Holland er som bekendt endnu et af vores nye lande, og hovedformålet med messen var dermed at udvide kendskaben til PointShop og det resterende Point-Univers hos særligt hollandske affiliate netværk. I onlinebranchen ved vi af erfaring, at det er vigtigt at sætte ansigt på hinanden væk fra e-mail og telefonkorrespondancer. Derfor benyttede Richard ligeledes lejligheden til at mødes med en lang række af hans nuværende kontaktpersoner.

Alt i alt er vi meget tilfredse med udbyttet, og vi er overbeviste om, at vores deltagelse vil kaste positive resultater af sig for såvel vores aktiviteter i Holland som resten af Europa.

PointShop åbnede i Holland d. 22. september og har i dag 77.000 medlemmer. Har du aktiviteter i Holland, som du gerne vil køre gennem PointShop? Tag kontakt til Richard på rit@cmnetwork.dk.

Richard Thijssen (Country Manager NL) er yderst tilfreds med deltagelsen i De Dagen messen i Utrecht!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook