CM Network på konference i San Francisco

7. maj 2012


I forrige uge var Magnus Kjøller i San Francisco for at deltage i den anden udgave af "Subscription, Membership and Paywall Site Summit" arrangeret af Subscription Site Insider. Konferencen blev afholdt i det åbne SPUR Urban Center, og mere end 75 store internationale subscription-sites var til stede. Magnus deltog i konferencen sammen med Jacob Mogensen fra Plusservice ApS og Kristian Møller fra Fent ApS.

Vores deltagelse i konferencen var naturligvis med fokus på vores VIP-medlemskaber i Point-universet, hvor vi hele tiden arbejder på at kunne præsentere vores betalende medlemmer for det bedst mulige produkt. På konferencen blev vi klogere på vores eget site og vores VIP-medlemskab gennem interessante foredrag, eksperevalueringer og 8 interessante case-studies af repræsenterede virksomheder, herunder LoopNet, ArtistWorks og Local Media Insider.

Det vigtigste element var naturligvis muligheden for at networke med branchekollegaer fra det meste af verden. Der blev udvekslet mange idéer, tanker og problemstillinger, så vi alle gik derfra klogere på branchen og klogere på os selv.

Vi glæder os allerede til at arbejde mere med nogle af de erfaringer, vi gjorde os på konferencen, og vi er overbeviste om, at det i løbet af 2012 kommer både samarbejdspartnere og medlemmer til gode på tværs af Point-universet.

Magnus Kjøller deltog i konferencen Subscription, Membership & Paywall Site Summit 2012 i San Francisco
Subscription Site Insider stod bag konferencen


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook