CM Network kører for velgørenhed i Cool Car Race 3000

8. maj 2012


I weekenden deltog vi i Cool Car Race 3000. Inspireret af det verdenskendte Gumball 3000 er Cool Car Race 3000 en udvidet udgave af Cool Car Race, som vi deltog i sidste sommer. Vi deltog med en Bentley Continental GT og Lamborghini Gallardo, og vi er utroligt glade for at have været med til at støtte dette tiltag. Hele overskuddet fra arrangementet gik ubeskåret til børn i nød i form af organisationerne Sonjas Børnehjælp, Familier med kræftramte børn og Hjælp til børn af misbrugere. Arrangør var Cool Car Race Fonden ved Jacob Riisgaard.

Foruden at støtte disse gode formål, så ser vi også en anden fordel ved at tage ud i Danmark og vise bilerne frem. Som flere af deltagerne nævner i nedenstående indslag fra jp.tv, så er det en måde at vise unge iværksættere, at det godt kan lade sig gøre at skabe en succes på trods af finanskrise og andre udfordringer.


Racet gik fra Aalborg fredag formiddag mod Hamborg med indlagte checkpoints som blandt andet Fast and Furious Car Show i Fredericia. Dagen efter gik turen fra Hamborg til København, hvor der var stor finale i Tivoli. I denne situation siger billeder nok noget mere end ord, så herunder følger en række billeder fra Cool Car Race 3000, som vi er klar til at deltage i igen i fremtiden.


Cool Car Race 3000 holdte flere pitstops undervejs i den gode sags tjeneste - blandt andet i Fredericia!

Cool Car Race 014

Cool Car Race 021


Cool Car Race 026


Cool Car Race 028
 

Cool Car Race 031


Fotos: Morten Skovgaard


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook