Vi er klar til Karneval i Aalborg!

9. maj 2012


Når Karneval i Aalborg bevæger sig gennem Aalborgs gader lørdag d. 26. maj, så bliver det for sjette år i træk med vores deltagelse. Hjertebanken.dk deltager endnu en gang med The Love Wagon, der traditionen tro vil være centrum for fest, farver og dansable rytmer! I år bliver ingen undtagelse!

Vi er langt i forberedelserne og er klar til at løfte sløret for nogle af årets tiltag i forbindelse med The Love Wagon. Vores tema vil som sædvanlig være i Hjertebankens ånd med en flot udsmykket, rød vogn fyldt med kærlighed. Ombord på vognen vil være ansatte herfra samt dagens DJs Runge og Mikmak, der uden tvivl vil sørge for, at alle omkring The Love Wagon får en fest, de sent vil glemme.

Der er altid gang i festen - både ombord og bag vognen! Kom og fest med os rundt omkring The Love Wagon :-)


Vi vil gerne opfordre alle, der planlægger at deltage i årets Karneval, til at gå i nærheden af The Love Wagon, der kører fra Østbyen kl. 11 med start fra parkeringspladsen bag SKAT. Vi har desværre ikke plads på vognen, men det bliver mindst lige så sjovt at gå ved siden af! Runge og Mikmak spiller fra optoget starter til vi når Kildeparken, og vi vil sørge for at folk omring vognen ikke går tørstige hjem! Der vil blive uddelt drikkevarer fra vognen, og hvis man er heldig, så får man måske også fingrene i noget af det merchandise, vi deler ud.

Har du aldrig deltaget i Karneval i Aalborg før, så er The Love Wagon også vognen at gå efter. Her er du garanteret en fest på hele ruten!

Ses vi?

Alle ombord på vognen er udklædte og klar til at skabe et brag af en fest!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook