Grafisk afdeling hjemme fra OFFF designfestival

23. maj 2012


Kristian Bendsen og Mark Lindstrøm fra grafisk afdeling var i slutningen af sidste uge samt weekenden på inspirationstur til den store internationale designfestival OFFF i Barcelona. Mere end 3000 designere fra alle verdenshjørner var samlet til 4 dage fyldt med inspiration, gadgets, projekter og ligesindede. Turen til festivalen var arrangeret gennem HK Grafisk Kommunikation.

Der var en lang række store som små designere på scenen i løbet af festivalen.
 

Festivalen bød på en god kombination af spændende foredrag og klassisk messestemning. Blandt de mange inspirerende foredragsholdere bør 1st Ave Machine nævnes. De står bl.a. bag Google Chromes reklamefilm, som de fleste nok har stiftet bekendtskab med. Nogle af de store højdepunkter var dog det svenske reklamebureau Snask og den amerikanske skiftdesigner og illustrator Jessica Hische.

Snask formåede med en dejlig selvironi og underholdningssans at inspirere samtlige tilhørere, mens Hische præsenterede et yderst interessant indblik i egne erfaringer og inspirationskilder. Foruden disse var designplatformen Behancé repræsenteret, samt store navne som energiske Joshua Davis og den fantasifulde designduo Brosmind.
 

Der var masser af inspirationsmuligheder i ventetiden mellem de mange foredrag
 

Når der ikke var foredrag på programmet, var der masser af inspirationskilder i det store messekompleks. Hvad end lysten var til at følge designere i arbejdsprocessen eller prøve de nyeste og bedste designgadgets, så var der mulighed for det. Der var ikke ét sekund i messeområdet uden inspiration fra alle sider! Derudover rejste Kristian og Mark sammen med 17 andre designere, hvilket naturligvis også var én stor inspirationskilde, ligesom det skabte relationer, der unægteligt kan bruges til fremtidig sparring.

Nu er de begge tilbage på kontoret i Aalborg, klar til at producere frisk sommergrafik til alle dele af Point-Universet. Der er i hvert fald ikke mangel på inspiration!
 

Hele gruppen samlet i solen!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook