Prisbaskeren bliver større og bedre

2. juli 2012


Prisbaskeren har været en stor succes blandt vores medlemmer siden vi introducerede den på PointShop den 9. marts 2012. Alligevel har vi gennem længere tid ønsket at gøre shoppen og udbuddet endnu bedre, og det arbejde er vi allerede godt i gang med. I den forbindelse bliver Prisbaskeren - i sin nuværende form - lukket ned. Det sker den 4. juli 2012!

Udviklingsteamet bag den nye Prisbaskeren består af Shop Manager Katrin Nielsen, ASP.NET udvikler Michael Olesen, vores grafiske team samt Emma Arfelt, der hjælper til i hendes sommerferie. Vi er allerede et godt stykke inde i arbejdsprocessen, og det er tydeligt, at der bliver tale om en klar forbedring både hvad angår brugeroplevelse og det bagved-liggende system.

Hovedårsagen til projektet ligger i brugeroplevelsen, hvor PointShop pludseligt har bestået af to shops i én. Den klassiske shop, hvor man handler for sine point, og den nye Prisbaskeren-shop, hvor man handler med sit betalingskort. For at sikre den optimale oplevelse af både PointShop og Prisbaskeren lancerer vi en fornyet portal til sidstnævnte.

Med de nye ændringer skaber vi et helt nyt site til Prisbaskeren, hvorfor vi er overbeviste om, at vi hermed kan bygge videre på successen! Vi glæder os til at præsentere den nye og forbedrede Prisbaskeren efter sommer. Hold øje med siden her og PointShop.dk og vær blandt de første til at høre nyt om projektet!

Prisbaskeren lukker midlertidigt d. 4. juli og vender tilbage større og bedre i sensommeren.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook