Fantastiske sommerfester med CM Network

14. august 2012


I løbet af de sidste par uger har vi været ved nogle fantastiske og velbesøgte sommerfester i Aalborg centrum!

Den 28. juli inviterede vi til gratis koncert med popstjernen Joey Moe på Gammel Torv i forbindelse med Handelsbanken – Dana A-Kasse Grand Prix med deltagelse af cykelstjerner som Alessandro Pettachi og Frederik Kesiakoff. På trods af trist vejr med silende regn, var der mødt rigtigt mange feststemte mennesker op i Aalborgs gader, og de nød allesammen godt af tonerne fra Joey Moe! Dette var dog kun den første af to store festlørdage, som vi inviterede til...

Den 4. august var det endeligt tid til at skyde gang i Aalborgs nye sommertradition: CM Network Beach Party! Vejret var noget bedre og perfekt til et beach party, idet solen varmede strandområdet på Aalborg Havnefront foran Restaurant Fusion. Flere hundrede mennesker var mødt op, og de blev mødt af et underholdende og tæt pakket program arrangeret af Aalborg Event Company og Events by Skovsgaard. Eftermiddagen bød blandt andet på dykning og bananbådsrace på Limfjorden, sumobrydning og flashmobs på "stranden" og endeligt pole dancing på scenen.

Efter at strandsandet var vasket ud af håret, åbnede Restaurant Fusion dørene til en storslået VIP aften med vanligt lækker mad og vin under "sydlige himmelstrøg" i form af fortsat strandunderholdning og DJ's.

Vi har været utroligt glade for at byde velkommen til disse arrangementer og håber, at alle deltagere har haft nogle fantastiske dage. Det har vi! Vi ser frem til igen i fremtiden at være med til at sikre feststemningen i Aalborg. I den forbindelse vil vi gerne minde om, at vi giver gratis fadøl før, under og efter kampen mellem Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks i Gigantium fredag den. 17. august kl. 19.30.

Fortsat god sommer! 
Til CM Network Beach Party d. 4. august var der fest og farver på Aalborg Havnefront - her 4 CM Network folk i bananbådsrace!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook