A World Of Points - Ny Identitet til CM Network A/S

22. august 2012


Efter 15 år med den identitet, som Magnus og Casper Kjøller grundlagde for CM Network i 1997, er vi nu efter længere tids arbejde klar til at præsentere en ny og tidssvarende identitet for CM Network A/S. Denne følges af en tilsvarende fuldt opdateret grafisk identitet, der er skabt i samarbejde med Form Agenda.

Tilbage i 1997 startede Casper og Magnus Kjøller CM Network (heraf CM - Casper Magnus). Som bekendt er det i dag kun Magnus, der er tilbage som aktiv i selskabet, og sådan har det faktisk været siden én uge efter opstarten. Alligevel har vi frem til nu kørt under samme identitet og været kendetegnet ved vores logo, der blev designet i Paint tilbage på Bornholm dengang i 1997. Af nostalgiske årsager har det derfor været en svær beslutning at lægge dette på hylden til fordel for en helt ny identitet. Omvendt har det længe været klart for os, at det har været tid til at opbygge et brand, der afspejler vores kerneforretning og internationale perspektiv med et stærkt og forklarende payoff.

Vi driver et "point-univers", hvor vi hjælper folk med at få gratis ting ved at lade dem optjene point på tværs af vores sites. Mere end 7,5 millioner medlemmer fordelt på 10 lande har allerede meldt sig til PointShop, PointBlog og PointTrade. Derfor er vi glade for at præsentere vores nye payoff: A World of Points. En smedning af vores vision og koncept - enkelt men forklarende!

Vores nye logo og payoff. Vi bevarer store dele af vores identitet men har samtidig opdateret det med et payoff, der afspejler vores nye internationale profil og forretningsfokus.

Selvom vi har et meget kompetent grafisk team, så er det altid godt at have udefrakommende øjne med i processen i at skabe en ny grafisk identitet. Derfor gav vi opgaven til FormAgenda, der med kreativitet og innovative idéer har skabt et fantastisk resultat, som vi er utroligt tilfredse med. Mange møder blev holdt og mange forslag blev vendt, men det var det hele værd, når vi nu kigger på resultatet. Hvad synes du om vores nye visuelle side, som vi allerede har integreret herpå siden, på vores Facebook-side samt på diverse tryksager på og omkring kontoret? Del din mening med os på facebook.com/cmnetworkas!

Er du forbi kontoret til et møde eller Foredragsfredag? Så tilbydes du en CM Network kildevand!

...og kildevandene er naturligvis altid på køl!

...Ligesom du kan tage noter med CM Network kuglepenne...

...Og når vi deltager i DHL-Stafetten er det naturligvis også med vores nye logo på brystet!

Vores mange filer til hinanden kan vi også gemme på CM Network USB Sticks


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook