Ny ansat: Michael Houmark

10. september 2012


Den 30. august 2012 var første arbejdsdag for vores nye frontend-udvikler i CM Network A/S; Michael Houmark. Michael er ansat efter, at vores nu tidligere grafiske designer Kristian Bendsen søgte nye udfordringer pr. 1. august. Som frontend-udvikler bliver Michael en vigtig brik i CM Network A/S, idet han skal fungere som bindeled mellem grafisk afdeling og udviklingsteamet og dermed sikre, at arbejdsprocessen omkring nye tiltag bliver yderligere effektiviseret!

Michael, 25 år og bosat i Aalborg, blev den 22. august færdig med en kandidat i Informatik fra Aalborg Universitet med speciale i HCI (Human-Computer Interaction). Han kommer derfor direkte til stillingen med en masse frisk læring i baggagen, der kan overføres til arbejdet i CM Network. 

Vi er overbeviste om, at vi med Michael på holdet er godt rustet til at føre mange nye tiltag ud i livet på såvel kort som lang sigt! Michael sidder som en del af grafisk afdeling og kan kontaktes på mih@cmnetwork.dk.


Michael Houmark er ansat som frontend-udvikler i CM Network A/S

 


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Vi er altid til at få fat på. Har du noget på hjertet eller mener du, vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så hold dig ikke tilbage, men giv os et kald eller send en e-mail...


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook