Vi søger to nye kollegaer hurtigst muligt

10. oktober 2012


Da to af vores nuværende medarbejdere har valgt at søge nye udfordringer inden for den nærmeste fremtid, står vi over for at ansætte to nye, kompetente medarbejdere.

Forbrugerpost ApS - Logistik og driftsmedarbejder

Hos Forbrugerpost ApS har Business Manager Cate Sørensen besluttet at dedikere sin tid 100 % til sit eget firma, og vi ønsker hende i den sammenhæng stort held og lykke. Hun efterlader dog et par store sko, der skal udfyldes, og derfor søger vi en Logistik og Driftsmedarbejder, der samtidig vil fungere som daglig leder for Forbrugerpost ApS. Da stillingen har mange aspekter, så stiller vi åbenlyst store krav til ansøgere - særligt forventer vi, at du:
  • Kan formulere dig mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  • Har erfaring med Microsoft Office (særligt outlook og excel)
  • Har en vis erfaring med logistik og evt. kundesupport
  • Kan arbejde selvstændigt og have mange bolde i luften
Passer dette på dig? Så har vi en stilling, der byder på daglige udfordringer og stort ansvar for såvel Point-Universets samlede logistik som Forbrugerposts postordre service. Vi evaluerer ansøgninger løbende og forventer ansættelse allerede pr. 20. oktober, så skynd dig at søge. Læs det fulde stillingsopslag her og søg stillingen online.

CM Network A/S - System administrator med kodeindsigt

Nick Malik Andersen har ligeledes besluttet at søge nye udfordringer og det sker hos konXion ApS, hvor Nick vil fungere som programmør af Facebook-applikationer - de samme evner, der i sin tid bragte Nick til CM Network A/S. Han har dog løbende påtaget sig flere og flere opgaver, og han efterlader nu en essentiel stilling for virksomheden, hvorfor vi søger en utroligt dygtig Systemadministrator med indgående kodekendskab. I denne stilling vil du få det overordnede ansvar for driften og udviklingen af hele vores system arkitektur og kontorets mange IT-løsninger.

Opgaverne spænder over alt fra intern opsætning af systemer til ansvaret for hele vores serverpark. Derfor stiller vi store krav til dig, din person og dine færdigheder, hvor nøgleord som selvstændighed og proaktivitet vægtes højt. I dit arbejde vil du blandt andet beskæftige dig med: 
  • System administrator med kodeindsigt
  • Virtualisering (VMWare)
  • Mail udsending herunder Postfix, SPF, DKIM, DMARC, bouncehåndtering og feedback loops
  • Backup håndtering
  • Netværk administration
Læs hele stillingsopslaget her og søg med det samme online. Også her er ansættelse hurtigst muligt, og vi vil derfor evaluere alle ansøgninger løbende.

Passer du eller en, du kender, til en af disse stillinger? Så håber vi at høre fra jer! Vi glæder os til at byde to nye medarbejdere velkommen til CM Network familien.

Vil du være en del af CM Network familien og passer en af de nye stillinger på dig? Så ser vi frem til at høre fra dig!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook