Seks nye gratis foredrag i 2013

12. oktober 2012


Sidste efterår introducerede vi vores nye koncept Foredragsfredag, hvor alle samarbejdspartnere og venner af huset inviteres inden for til et spændende og inspirerende foredrag med en kendt dansker. I det forgangne år har vi bl.a. hørt Morten Lund, Henrik Qvortrup og Chris MacDonald, og vi har været utroligt glade for at se så mange glade samarbejdspartnere samlet til en hyggelig og lærerig dag her hos os. Derfor fortsætter vi succesen i 2013, hvor vi igen inviterer indenfor til Foredragsfredag!

Vi har samlet seks vidt forskellige danskere, der hver især vil komme med unikt, underholdende og interessant foredrag, der vil gøre os klogere på os selv, vores virksomheder og verdenen omkring os. I 2013 kan du høre:

 • Carsten Bang - Standup komiker, der vil levere underholdning og motion til lattermusklerne. Med sin lune og underfundige stil leverer Carstens observationer ofte stof til eftertanke, og du vil med sikkerhed have noget at diskutere efterfølgende. 
   
 • Per Wimmer - Millionær, eventyrer og investeringsrådgiver. Per har lidt af det hele, og vil dele sine inspirerende tanker om, hvordan man får selv de største drømme til at gå i opfyldelse. Er du klar på et nyt eventyr?
   
 • Carl-Mar Møller - Vi kender alle parterapeuten med sine alternative læringsmetoder og tanker om tilværelsen. I et underholdende og unikt foredrag med fokus på følelser og selvværd hjælper Carl-Mar os til at blive gladere kollegaer og kærester.
   
 • Line Baun Danielsen - Erfaren journalist, der er kendt fra en række tv-programmer. Line deler ud af sin erfaring med store forventninger og tidspres inden en vigtig deadline. Hvordan når vi det med overskuddet i behold?
   
 • Sebastian Dorset - Standup komiker og skribent, der leverer alt fra nemme jokes til skarpe samfundsanalyser. Med udgangspunkt i Aalborg og CM Network A/S vil han leverer et utal af skæve og interessante betragtninger. 
   
 • Brian Mikkelsen - Tidligere Kultur- og Erhvervs-/Økonomi-minister med stor erfaring fra livet på Christiansborg. På en spændende eftermiddag vil Brian dele ud af sin erfaring om, hvordan virksomheder kan påvirke den politiske proces.
Vi er utroligt glade for det program, vi kan præsentere og glæder os til at se så mange af jer som muligt til hver enkelt foredrag. Tilmelding til hver enkelt foredrag åbner tre måneder i forvejen, men allerede nu kan du læse mere om foredragene samt skrive datoerne i kalenderen ved at besøge cmnetwork.dk/foredrag! Hold øje med vores Facebook-side, hvor vi vil informere om, når tilmeldingen til hver enkelt foredrag åbner.

Glem ikke den sidste Foredragsfredag i 2012, hvor Bubber kigger forbi den 7. december kl. 15.00, og giver sit bud på, hvordan du sikrer et bedre arbejdsklima gennem brug af humor, positivitet og åbenhed. Tilmeld dig allerede nu på cmnetwork.dk/foredrag!


I 2013 kan du bl.a. høre Brian Mikkelsen, Carsten Bang og Line Baun Danielsen til Foredragsfredag!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook