Endnu en succesfuld Startup Weekend

20. november 2012


I weekenden lagde vi for andet år i træk lokaler til Startup Weekend Aalborg arrangeret af iværksætternetværket Kickstart fra AAU og UCN i samarbejde med den internationale Startup Weekend organisation.

Weekenden startede med idéfasen, hvor der også var et par oplæg..


Der er tale om et hæsblæsende iværksætter-arrangementet, hvor hele opstartsprocessen klares på én weekend. Idéerne formes fredag aften, henover weekenden udvikles idéen og produktet/prototypen produceres, inden den bedste idé kåres søndag aften og belønnes med 10.000 kr. 

De mange deltagere havde en fantastisk weekend


Sidste års arrangement var en stor succes, og vi var derfor ikke et sekund i tvivl om, at vi igen i år ville lægge lokaler til arrangementet. Vi er meget glade for at give optimale rammer til en gruppe unge mennesker, der lægger så meget engagement og energi i at leve iværksætterdrømmen og inspirere andre til at gøre det samme. Derfor er vi utroligt glade for, at arrangementet igen i år blev en stor succes, hvor kontorets lokaler virkeligt osede af innovation og gå-på-mod!

Eventet blev faciliteret af amerikaneren Kyle Kesterson fra Startup Weekend organisationen


Årets event blev faciliteret af amerikanske Kyle Kesterson fra Startup Weekend organisationen. Han var vidne til en energisk gruppe på 50-60 studerende, der kom op med mange gode idéer i løbet af weekenden. I sidste ende blev det dog projektet Mathi, der fortjent modtog checken efter en enig jury havde kåret netop deres idé til weekendens bedste. Mathi er en online matematikbog med forklaringsvideoer, opgaver, løsningsforslag osv. Programmet gør samtidig, at lærerne får statistik over sine elevers styrke og svagheder, som de så kan bruge til at målrette undervisningen til den enkelte elev. Mathi kommer i første omgang til tablets.  

Årets vindere var projektet Mathi - en online Matematik-bog


Vi håber, at de mange deltagere virkeligt har fået smag for iværksætterlivet oven på en fremragende weekend!

En fantastisk weekend, som vi er glade for at have lagt lokaler til!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook