Ny medarbejder: Ronny Jeppesen

6. december 2012


I forbindelse med, at Rasmus Svenstrup har besluttet sig for at prøve nye udfordringer, har vi søgt en ny Daglig Leder til PointBlog A/S. Ham har vi på plads allerede nu, og vi kunne derfor byde velkommen til Ronny Jeppesen i mandgs. Det var efter fælles ønske, at han påbegyndte arbejdet allerede nu, selvom Rasmus først stopper pr. 1. januar 2013. Således er der god tid til at introducere Ronny til de mange aspekter af stillingen, der primært indebærer ansvaret for driften og udviklingen af PointBlog-konceptet samt ledelsen af teamet omkring siden. Ronny vil desuden indgå i CM Network A/S' lederteam med ansvaret for den samlede succes for vores pointunivers.

Ronny, 40 år og bosat i Visse, har tidligere arbejdet som konsulent hos Board Governance og Operation Manager hos TLC Marketing. Således besidder han mange års erfaring med blandt andet online incitamentsmarkedsføring, hvilket gør ham særligt kompetent til stillingen i PointBlog. Vi glæder os til at følge udviklingen af PointBlog under Ronnys ledelse.

Ronny er allerede godt i gang med arbejdet og introduktionen til konceptet. Han kan kontaktes på roj@cmnetwork.dk og +45 69 10 67 46.

Ronny Jeppesen er ansat som ny Daglig Leder i PointBlog A/S.
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook