Ny medarbejder: Morten Boje Søndergaard

6. december 2012


I starten af oktober lancerede vi PointDeal.dk og siden da har vi lanceret siden i yderligere 7 lande. Den udvikling har krævet flere ressourcer til arbejdet med dette koncept, der hidtil var båret af allerede ansatte hos PointShop A/S. I den forbindelse er vi glade for i mandags at have budt velkommen til Morten Bøje Søndergaard, der er ansat som Forretningsudvikler for PointDeal-konceptet. Morten vil således have ansvaret for den primære drift og udvikling af konceptet bag PointDeal.

Morten, 28 år og bosat i Randers, har en kandidatuddannelse i medieret kommunikation og har desuden flere års indgående erfaring med drift og udvikling af webshops fra en stilling som webansvarlig i TRESS, hvor han han havde hovedansvaret for driften af webshoppen i Skandinavien. Morten kommer således med såvel uddannelsesmæssig som erhversmæssig erfaring, der gør ham til den helt rette til denne stilling.

Som det ses på billedet, er Morten allerede i fuld gang med arbejdet omkring PointDeal sammen med den nye daglige leder Lasse Carlsen og en lang række af de medarbejdere, der hidtil har arbejdet med PointDeal. Morten er ansat i PointShop A/S og kan kontaktes på mos@cmnetwork.dk.

Morten Bøje Søndergaard er ny forretningsudvikler for PoinDeal
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook