Ny medarbejder: Morten Boje Søndergaard

6. december 2012


I starten af oktober lancerede vi PointDeal.dk og siden da har vi lanceret siden i yderligere 7 lande. Den udvikling har krævet flere ressourcer til arbejdet med dette koncept, der hidtil var båret af allerede ansatte hos PointShop A/S. I den forbindelse er vi glade for i mandags at have budt velkommen til Morten Bøje Søndergaard, der er ansat som Forretningsudvikler for PointDeal-konceptet. Morten vil således have ansvaret for den primære drift og udvikling af konceptet bag PointDeal.

Morten, 28 år og bosat i Randers, har en kandidatuddannelse i medieret kommunikation og har desuden flere års indgående erfaring med drift og udvikling af webshops fra en stilling som webansvarlig i TRESS, hvor han han havde hovedansvaret for driften af webshoppen i Skandinavien. Morten kommer således med såvel uddannelsesmæssig som erhversmæssig erfaring, der gør ham til den helt rette til denne stilling.

Som det ses på billedet, er Morten allerede i fuld gang med arbejdet omkring PointDeal sammen med den nye daglige leder Lasse Carlsen og en lang række af de medarbejdere, der hidtil har arbejdet med PointDeal. Morten er ansat i PointShop A/S og kan kontaktes på mos@cmnetwork.dk.

Morten Bøje Søndergaard er ny forretningsudvikler for PoinDeal
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Vi er altid til at få fat på. Har du noget på hjertet eller mener du, vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så hold dig ikke tilbage, men giv os et kald eller send en e-mail...


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook