Har du set PointShops nye explainervideo?

10. januar 2013


Vi har ofte stået i en situation, hvor vi enten over for nye medarbejdere, samarbejdspartnere, venner eller familie har skulle forklare vores koncepter. Mens vi hver især har udviklet vores egne måder at forklare dem på, så fik vi alligevel en idé i efteråret 2012. Den idé var, at det kunne være sjovt og spændende at få udviklet en film, der på under to minutter kunne forklare konceptet bag PointShop. For at give filmen et underholdende element faldt valget hurtigt på at få produceret en animeret explainervideo.

Efter flere ugers intenst arbejde i en intern arbejdsgruppe havde vi produceret et færdigt manuskript, der blev givet til Gomezmo.com, der herefter i dialog med os stod for produktionen af filmen i samarbejde med deres produktionsteam.

På den måde var arbejdsprocessen omkring produktionen i sig selv en spændende test for forklaringen af konceptet, da videoen således kun kunne blive en succes, hvis alle parter forstod konceptet, dets facetter og de forskellige elementer, der er vigtige at foklare.

Filmen fik sin præmiere gennem vores Julequiz i december, hvor den blev set mere end 100.000 gange og blev vel modtaget af vores brugere på tværs af hele Europa. Således kan vi også godt sige, at PointShops video her bliver den første af mange flere, der kommer i den nærmeste fremtid. 

Har du endnu ikke set PointShops animerede explainervideo, så se den herunder eller på PointShops YouTube-kanal :-)


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook