Ny ansat: Tina Donslund

14. januar 2013


Efter flere års kontinuerlig vækst såvel hvad angår antal af medarbejdere som på forretningsbasis har det været prioriteret højt for os at ansætte en HR Manager. Derfor var det med stor glæde, at vi mandag den 7. januar 2013 kunne byde Tina Donslund velkommen på kontoret. Hun er ansat som HR Manager for CM Network A/S, og vil således stå med det overordnede ansvar for alt HR arbejde i virksomhederne herunder. Hun vil have to primære ansvarsområder, da hun dels er ansvarlig for det fremtidige udvikling af de nuværende medarbejere og deres arbejdsforhold og dels vil stå med ansvaret for fremtidige rekrutteringer. 

Tina, 42 år og bosat i Vester Hassing, er uddannet ved AAU, hvorfra hun har en HD i Organsiation og Ledelse. Gennem de seneste 15 år har hun opnået stor erfaring med HR arbejde - herunder ved tidligere ansættelse hos en anden nordjysk IT-virksomhed. Hun kommer til stillingen hos os efter 3 års ansættelse som rekrutteringskonsulent hos Konsulenthuset Ballisager A/S. Det er derfor åbenlyst, at hun besidder både den erfaring og de egenskaber, som der kræves for at løse udfordringen her hos CM Network A/S.

Vi er derfor meget glade for nu at have Tina ombord på holdet, og ser frem til at se resultaterne af hendes tiltræden. Hun har allerede taget fat på de mange arbejdsopgaver og fokuserer særligt på flere vigtige rekrutteringer i den nærmeste fremtid. Tina kan kontaktes på tid@cmnetwork.dk.

Velkommen til Tina Donslund, der er ansat som HR Manager i CM Network A/S.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook