Hjertebanken.dk Magazine!

4. april 2005


Som en nysatsning vil der 1. maj blive udgivet Hjertebanken.dk Magazine. Et gratis-magasin indeholdende oversigt over singler på Hjertebanken.dk. Magasinet vil udkomme i et oplag af 2.000 eksemplarer og blive distribueret i Aalborg og omegn, på div. cafér, walk-in-steder, uddannelse institutioner mv.

Grundlægger af Hjertebanken.dk, Magnus Kjøller udtaler: ”Vi har altid arbejdet på at nedbryde barrieren mellem hvad der foregår på nettet og i virkeligheden – som senest set med vores Valentine fest. Nu gør vi et nyt forsøg med Hjertebanken.dk Magazine, som bliver et gratis-magasin hvor Hjertebanken-brugere kan få preæsenteret deres profil i et trykt medie”.

Har lyst til at få mere fokus på din Hjertebanken-profil, er dette en idéel måde at blive eksponeret over for et stort publikum. Det er naturligvis gratis at få indrykket sin profil – det eneste vi stiller som krav, er at du er fra Aalborg-området, da magasinet i første omgang kun udkommer her.

Du kan læse mere om Hjertebanken.dk Magazine, hvordan du indrykker din profil og meget mere på www.hjertebanken.dk/magazine.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Vi er altid til at få fat på. Har du noget på hjertet eller mener du, vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så hold dig ikke tilbage, men giv os et kald eller send en e-mail...


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook