Ny ansat: Paola Cianfarani Ilsøe

7. februar 2013


Efter igennem halvandet år at have pendlet mellem bopælen i København og vores kontor i Aalborg, så har Annalisa Nodari besluttet at stoppe som Country Manager for vores italienske aktiviteter. Det har derfor været en prioritet for os at finde en yderst kompetent medarbejder til at tage over fra Annalisa. Dét er vi overbeviste om, at vi nu har fundet med ansættelsen af Paola Cianfarani Ilsøe, der havde første arbejdsdag i fredags den 1. februar. Paola indgår allerede direkte i vores team af country managers, der står for den daglige drift og kunderelation på vores forskellige sites med PointShop som deres hovedansvar.

Paola, 36 år og bosat i Aarhus, er født og opvokset i Rom. Hun har ligeledes sin uddannelse som Cand. Jur. fra Roms Universitet og har således også flere års erhvervserfaring fra hjemlandet. Siden hen har hun taget medie- og kommunikationsstudier ved Roms Universitet samt Aarhus Universitet gennem et udvekslingsophold. Af disse årsager er vi sikre på, at Paola besidder såvel de kulturelle som de faglige egenskaber til at overtage ansvaret for vores italienske aktiviteter.

For øjeblikket er Paola under oplæring i tæt samarbejde med Annalisa, så Paola snart er klar til at sidde alene med ansvaret for Italien. Vi er glade for allerede nu at have en kompetent afløser på plads og glæder os til det fremtidige samarbejde. Paola kan kontaktes på pac@cmnetwork.dk.


Paola Cianfarani Ilsøe er ansat som italiensk Country Manager - velkommen til! :-)
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook