Ærgerligt semifinalenederlag til CM Network A/S

4. marts 2013


Som vi meldte ud tidligere på året, så deltog vi i årets Lions Cup, der er en årlig turnering i indendørs fodbold for nordjyske virksomheder - primært med hovedsæde i Aalborg. Oprindeligt skulle turneringen være spillet i februar, men den blev flyttet til i går den 3. marts. Det kunne ikke mærkes på vores hold, der viste topform og langt hen af vejen leverede turneringens flotteste resultater.

Den indledende gruppe var én lang opvisning fra vores mandskab, der vandt hhv. 11-1 og 8-1!


Således blev gruppespillet en ren walkover efter en neglebiddende indledende kamp mod Spæncom, der endte 4-4 efter scoring 20 sekunder før tid og redning på egen mållinje 10 sekunder senere. Herefter kæmpede vi med Spæncom om videre avancement, og det blev sikret på sublim vis med turneringens to største sejre på henholdsvis 11-1 mod 4. Maj Kollegiet og 8-1 mod Lars Bloch Briller. De resultater kunne Spæncom ikke matche og således gik vi sikkert videre på bedste målscore!

I semifinalen fik vi så set, at det vist var mange år siden, at de påsatte "FIFA-dommere" havde fået deres dommeruddannelse. Vi havde helt styr på kampen mod NGI og førte 2-1, da vi blev ramt af en korrekt udvisning, der kostede et mål til 2-2, hvorefter dommeren valgte at afgøre kampen. En åbenlys udvisning til NGI blev overset, hvorefter samme NGI spiller 2 sekunder efter filmede sig til et frispark og en udvisning til vores spiller, hvilket nok en gang kostede et mål. Ved stillingen 2-3 satsede vi alt og i jagten på udligningen fik NGI en oplagt chance med 20 sekunder igen og lukkede semifinalen, der blev vores endestation. Ærgerligt afslutning på en turnering, men vi tager dog en top 4 placering og de to største sejre med os.

Vi havde helt styr på semfinalen og førte 2-1, da to udvisninger kostede os sejren!


Vi er glade for at have været med til turneringen og ikke mindst over at have været med til at støtte Lions Club Mariendals velgørende arbejde i lokalsamfundet. Dét er altid en fornøjelse at være med til at gøre en forskel - på såvel de små som de store områder! Vi håber på at vende tilbage til næste år, hvor vi håber, at storsponsor Lars Bloch Briller har fået sponsoreret et par nye briller til dommerne. Tak for kampen til alle vores modstandere og stort tillykke til vores revisionsfirma Nielsen og Christensen, der løb med sejren i turneringen efter finalesejr over NGI!

Det var en sand fornøjelse at være med til at støtte Lions Club Mariendals arbejde!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook