Ny ansat: Toni Selvli

5. marts 2013


Siden slutningen af december har vi søgt en ny Country Manager til at varetage vores aktiviteter i Norge - den søgning er nu indstillet! Således havde Toni Selvli første arbejdsdag i stillingen i fredags den 1. marts. Toni er i fuld gang med arbejdet i tæt samarbejde med vores team af Country Managers, der sætter hende ind i de mange forskellige systemer og arbejdsgange. I stillingen vil Tonis primære fokus være på at drive hjemmesiden og varetage relationen til vores brugere på PointShop.no samt de resterende aktiviteter i Pointuniverset.

Toni, 31 år og bosat i Hals nær Aalborg, er født og opvokset i Norge, men har boet i Danmark de seneste 9 år, hvor hun er i gang med en merkonom i International Handel og Marketing på UCN. Gennem de sidste 8 år har hun siddet med ansvar for hhv. B2C og B2B salg på det norske marked, hvorfor hun har stor erhvervserfaring med relevans for begge sider af jobbet som Country Manager. Tilmed opfylder hun vores krav om en kulturel tilknytning til det pågældende ansvarsområde - i Tonis tilfælde Norge. 

Vi glæder os derfor til at følge Tonis arbejde med hele Pointuniverset, og vi er glade for, at vi igen kan sætte fuld fokus på Norge efter et par stille måneder. Toni kan kontaktes på tos@cmnetwork.dk og +45 69 10 67 13.

Toni Selvli er allerede i gang med arbejdet som Country Manager i PointShop A/S.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook