Teambuilding på Mallorca

11. marts 2013


I løbet af det sidste år har vi ansat mange nye medarbejdere. Rigtigt mange nye medarbejdere. I 2013 alene har vi allerede budt seks nye kollegaer velkommen. Derfor er det også ved at være tid til vores årligt tilbagevendende teambuilding tur til en udenlandsk destination. Vi flyver derfor alle medarbejdere til Mallorca onsdag den 13. marts, hvor vi i de efterfølgende fem dage vil gennemgå et program pakket med en række teambuilding events planlagt af HR Manager Tina Donslund og Business Manager Sandra Højmark Sørensen.

Årlige teambuilding ture til udlandet er en virksomhedstradition, der har fulgt os i løbet af de sidste 5 år. Således har vi tidligere været i Miami, Los Angeles, Las Vegas og Dubai som led i det sociale arbejde i en virksomhed i konstant vækst. På Mallorca får såvel nye som 'gamle' medarbejdere således muligheden for at komme tættere på hinanden under mere aktive omstændigheder i alternative omgivelser. Det kommer helt sikkert til at bringe os alle tættere sammen og dermed styrke vores resultater som virksomhed.

Vi tager på vores årlige teambuilding tur den 13. marts - årets destination: Mallorca!

Turen betyder dog også, at vi fra onsdag den 13. marts til fredag den 15. marts ikke er på kontoret i Aalborg og ikke har adgang til vores computere i større tidsrum. Hvis du er i daglig kontakt med os, så tag fat i din kontaktperson og aftal, hvordan I bedst løser jeres opgaver, så alle parter får det optimale resultat. PR & Content Manager Nicolai Kjærsgaard Andersen og County Manager Karsten Bech deltager ikke på turen og arbejder således fra kontoret i Aalborg, hvorfor du fortsat kan kontakte os på vores hovednummer 98 11 64 50 mellem 9-15.

Vi glæder os til at vende tilbage i næste uge fyldt med ny energi - 2013 bliver endnu et stort år for CM Network A/S!

Herunder kan du se en række videoer fra sidste års teambuilding tur til Dubai:Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook