Bliv tatoveret og tjen point - PointTattoo lanceret

1. april 2013


I 2012 udvidede vi vores Pointunivers med såvel PointTrade som PointDeal, der allerede er blevet en fast del af vores brugeres hverdag i vores univers. Nu følger endnu et koncept til Pointuniverset, der for alvor revolutionerer, hvad du kan tjene point ved. Således har vi i dag - den 1. april 2013 - åbnet op for PointTattoo. Siden er med det samme åbnet i alle vores 10 lande på tværs af Europa.

PointTattoo er det nyeste koncept i Pointuniverset - bliv belønnet for dine tatoveringer!


Som navnet antyder, så kan brugerne på PointTattoo optjene point ved at lade sig tatovere med vores sponsorers logoer. Konceptet er på mange måder en vigtig brik i Pointuniversets udvikling. Således er det blandt andet med til at bringe os endnu tættere på vores klare vision: at du kan tjene point på ALT.

PointTattoo er let at gå til. Du vælger hvor på kroppen, du vil tatoveres, og hvilket logo, du vil have tatoveret. Sponsoreren betaler for tatoveringen, og vi belønner dig med point, som kan byttes til gratis gaver på PointShop. Du kan blandt andet tjene:
  • 40.000 point, hvis du bliver tatoveret på brystet
  • 85.000 point for en ansigtstatovering
  • 100.000 point for at lade dit barn tatovere
...samt en række andre muligheder, som du finder på siden her.

Under udviklingsprocessen har vi været igennem en periode med beta-test. Mange af vores beta-testere har taget rigtigt godt imod konceptet. Blandt vores glade brugere er Cecilia fra Göteborg, der udtaler: 

”Min kæreste var ikke så interesseret i mine bryster. Så fik jeg tatoveret logoerne fra hans to yndlingsøl på dem – nu kigger han på dem konstant. Jeg tjente point og købte en taske for dem. Win!”

Kjersti fra Trondheim formåede ligefrem at løse et velkendt problem for forældre takket være PointTattoo:

”Min lille pige plagede mig for en bestemt dukke. Den kostede 100.000 point på PointShop, og SÅ opdagede vi PointTattoo. Hun blev tatoveret, jeg tjente 100.000 point og hun fik dukken!”

Vil du se mere til PointTattoo? Besøg siden her: www.PointTattoo.com

Få en fed tatovering gratis og tjen point samtidig!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook