Vi bliver bedre til dansk

10. april 2013


Når vi ansætter en ny Country Manager, så er et af vores hovedkrav, at man har kulturel forståelse for det pågældende land og allerhelst har landets sprog som modersmål. Derfor har vi igennem de sidste år ansat en række nye medarbejdere, der alle er tilflyttere. De er enten flyttet til Danmark i forbindelse med ansættelsen eller i de foregående år før ansættelsen.

Fælles er, at deres sproglige kompetencer primært ligger i deres modersmål frem for dansk. For at højne effektiviteten af det interne arbejde og forståelsen for interne udmeldinger, så er vi glade for at kunne tilbyde vores Country Managers danskundervisning som en del af deres kompetenceudvikling. Dette vil gøre deres hverdag nemmere og dermed øge deres fokus i endnu højere grad.

I samarbejde med International Communication har vi fået sammensat et intensivt og veltilrettelagt undervisningsforløb. I løbet af de næste par måneder vil fem af vores Country Managers modtage to timers undervisning hver tirsdag.

Undervisningen ledes af en ekstern underviser fra International Communication...

International Communication er en af landets mest professionelle udbydere af undervisning af denne art. Gennem et intensivt forløb med fokus på grammatik og stor samtaleaktivitet i lektionerne forventer vi i løbet af kort tid at se resultater hos vores Country Managers.

Vi arbejder altid mod at få mest muligt ud af vores medarbejdere. Vi er således glade for at kunne tilføje endnu et punkt til de investeringer, vi gør i vores medarbejdere og deres uddannelse. Vi glæder os til at se resultatet af dette undervisningsforløb såvel for hver enkelt medarbejder som for virksomheden.

Vil du læse mere om jobmuligheder hos os? Så følg med på vores jobsektion, som du finder her: http://cmnetwork.dk/job/.

Hver tirsdag de næste 10 uger underviser hun fem af vores Country Managers i dansk
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook