Pressemeddelelse: Nordjysk IT-virksomhed cykler for en bedre verden

17. april 2013


Når den velgørende cykelkaravane Tour de Future rammer Aalborg den 18. april, så er det med nordjyske CM Network A/S i ryggen. Med stor lokal appeal håber virksomheden at øge byens fokus på kampen for at stoppe madbenzin.

Tour de Future arrangeres af udviklingsorganisationen Mellemfolkeligt Samvirke, der med årets karavane sætter fokus på det ofte oversete problem: Madbenzin. Vores benzin produceres blandt andet af fødevarer, der dyrkes i U-landene, hvor produktionen har store negative konsekvenser for den fattige lokalbefolkning.

I Aalborg sætter man fokus på dette problem i samarbejde med IT-virksomheden CM Network A/S. For CM Network A/S og ejer Magnus Kjøller er det langt fra første bekendtskab med velgørende arbejde. Således har virksomheden i løbet af de seneste år støttet en række formål såvel lokalt som internationalt.

Eksempelvis modtog Røde Kors tidligere på året en donation på 25.000 kr. til deres internationale arbejde, mens CM Network A/S i december donerede 200 soveposer til hjemløse i Aalborg i samarbejde med Aalborg Pirates (ligeledes ejet af Magnus Kjøller). For CM Network A/S var samarbejdet med Tour de Future et oplagt valg.

”Tour de Future er præcis en type af arrangement, som vi meget gerne støtter. Med en innovativ tilgang til, hvordan de spreder deres budskab, sætter de i år fokus på et meget stort problem”, forklarer Magnus Kjøller, mens han afslutter:

”Vi håber desuden, at vores deltagelse i projektet kan være med til at sætte endnu mere lokalt fokus på budskabet. At det kan være med til at sende hele Aalborg på gaden den 18. april. Så vi kan sikre ikke kun en lærerig dag, men også en festlig dag med god stemning i hele bybilledet.”

Et af de konkrete resultater af sponsoratet er 10 cykler, der deltager i karavanen udsmykket af CM Network A/S. Cyklerne køres blandt andet af unge afrikanere, der er rejst til Danmark for at fortælle om konsekvenserne ved brugen af madbenzin. Samtidig er CM Network med til at sætte sit præg på Gammel Torv, hvor der afholdes Urban Picnic, og du blandt andet kan få fixet din cykel helt gratis.

Vær med til at sætte fokus på og en stopper for brugen af madbenzin sammen med CM Network A/S og Tour de Future. Mød op på Gammel Torv torsdag den 18. april kl. 13.00.

Vær med til at sætte fokus på og en stopper for brugen af madbenzin sammen med CM Network A/S og Tour de Future. Mød op på Gammel Torv torsdag den 18. april kl. 13.00.

 
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook