Fem stillinger til helt ny marketingafdeling

18. april 2013


I forrige uge var vi ude med to nye stillingsopslag som henholdsvis CTO og Controller i CM Network A/S, og vi har allerede fået en række kvalificerede ansøgere. Nu fortsætter vi med at bane vejen for endnu større vækst fremover. Det sker med etableringen af en helt ny afdeling på hovedkontoret i Aalborg. Den nyetablerede marktingafdeling skal styrke såvel kvaliteten som effektiviteten af vores markedsføring af vores unikke pointunivers.

Marketingafdelingen kommer til at bestå af fem helt nye stillinger samt vores to nuværende Media Buyers, der på nuværende tidspunkt sidder med det fulde ansvar for alt markedsføring. Med deres erfaring og ansættelsen af fem nye, specialiserede medarbejdere får vi en stærk og ressourcerig digital marketingafdeling, der med sikkerhed kan være med til at opnå vores ambitiøse mål for fremtidig vækst.

Læs mere om de fem stillinger herunder, hvis du kunne tænke dig at blive en del af CM Network og vores nye marketing team!

Digital Marketing Manager med fokus på resultater

Til at lede dette højt specialiserede og performance orienterede team skal vi bruge en dedikeret Marketing Manager. I denne stilling er du direkte med til at tegne vores fremtidige online markedsføringsstrategi. Samtidig fungerer du som daglig leder for seks specialister i dit team. Vi har naturligvis store forventninger til dig og forventer blandt andet, at du har tidligere erfaring fra en lignende stilling, har indgående kendskab til alt inden for online markedsføring, samt at du har evnen til at lede og motivere et team.

Har du evnerne og energien til at komme i betragtning som vores fremtidige Digital Marketing Manager? Læs hele stillingsopslaget her og send din ansøgning.

Fire unikke specialiststillinger med fokuserede ansvarsområder

Foruden vores to Media Buyers vil teamet komme til at bestå af yderligere fire medarbejdere, der hver får ét specifikt ansvarsområde indenfor online markedsføringsområdet. Derfor søger vi også erfarne, nysgerrige og højt specialiserede medarbejdere til disse stillinger. De fire stillinger vi nu søger medarbejdere til er:
Klik på stillingerne foroven for at læse de komplette stillingsopslag og for at ansøge.

Har du ikke profilen til at blive en del af vores marketing afdeling? Så har vi muligvis en anden stilling, der passer din profil. Se alle vores ledige stillinger på cmnetwork.dk/job, som løbende opdateres med nye stillinger.

Vi åbner en helt ny marketing afdeling i Aalborg og søger fem nye, specialiserede medarbejdere dertil! Er det dig?


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook