Besøg af engelsk konkurrencevinder

24. april 2013


Mandag var en stor dag for PointShop, men det var en endnu større dag for engelske Natalie Muresan. Således havde vi inviteret Natalie til Aalborg for at overrække hende et rejsegavekort på £3,000, som hun vandt i forbindelse med en VIP-kampagne fra PointShop i 2012. Sammen med tusindvis af andre brugere tog hun imod et introduktionstilbud om at prøve VIP. Samtidig modtog hun en velkomstgave og deltog i konkurrencen om en drømmerejse.

Natalie fløj hertil fra Manchester og blev modtaget med klapsalver fra alle medarbejdere, da hun ankom til kontoret mandag morgen. Efter hyldest og naturligvis overrækkelsen af gavekortet fortsatte dagen i pointuniversets tegn sammen med CEO Thomas Kock og UK Country Manager Gavin Moore. Hver især tog de sig god tid til at tale med Natalie om hendes oplevelse med såvel konkurrencen som pointuniverset som helhed.

Natalie får sit gavekort overrækt af CEO Thomas Kock, mens alle medarbejdere hyldede hende med klapsalver.

Om sin oplevelse sagde Natalie blandt andet:

"Jeg er helt rystet! Jeg ved, at alle siger det her, men WOW jeg har bogstaveligt talt aldrig vundet noget før. Det hele har bare været helt fantastisk. Jeg har følt mig virkeligt speciel i dag - tusind tak!"

Med et rejsegavekort på £3,000 er mulighederne mange og adspurgt om, hvad Natalie vil bruge pengene på, svarer hun:

"Min far bor i USA, og det er efterhånden mange år siden, at jeg har set ham. Mit yngste barn har faktisk aldrig set ham, så jeg tror, at vi tager 2-3 uger derover med mine to døtre. Forhåbentligt kan min bror komme med - ham har jeg ikke set i 10 år!"

Er der noget bedre end genforening af en familie? Det er vi meget glade for at kunne hjælpe Natalie med at sikre.

   Natalie var særligt glade for sin enorme gavecheck, der skulle hjem og hænge på væggen!  

Før Natalie igen befandt sig i flyet hjem til England £3,000 rigere, var der tid til at se lidt af Aalborg. Sammen med to medarbejdere fik hun en rundvisning i Aalborg, der blev afsluttet med en let frokost på Café Spiret.

En fantastisk dag, hvor vi igen gjorde en bruger af pointuniverset utroligt glad. Vi glæder os allerede til at finde den næste store vinder og give personen en uforglemmelig oplevelse!
 

Natalie nød rundvisningen i Aalborg, der afsluttede en uforglemmelig dag hos CM Network!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook