Ny ansat: Sofia Berg

2. maj 2013


Siden vi den 11. februar annoncerede, at vores finske Country Manager i PointShop Johan Balthasar overtog ansvaret som Business Manager for PointBlog A/S, har han haft begge roller. Fremover kan Johan dog koncentrere sig fuldt ud om PointBlog, da vi per 1. maj har ansat Sofia Berg som ny Country Manager FI i PointShop A/S. Sofia er i gang med undervisning i diverse værktøjer i samarbejde med såvel Johan som de resterende Country Managers. I stillingen vil Sofias primære fokus være på at drive hjemmesiden og varetage relationen til vores brugere på PointShop.fi samt de resterende aktiviteter i Pointuniverset. 

Sofia, 30 år og bosat i Aalborg, er oprindeligt fra Finland, men har boet i Aalborg i fire år. Hun har en kandidat i Sociologi fra AAU og kommer til fra en stilling hos online selskabet Plusservice ApS. Her har hun siddet med opgaver inden for kundesupport og oversættelser i såvel Finland som Sverige. Sofia har derfor allerede kendskab til en række af de opgaver, der møder hende i hverdagen som Country Manager hos PointShop. Hun kommer til at indgå i vores team af dygtige Country Managers, der på nuværende tidspunkt består af 10 medarbejdere i PointShop A/S.

Vi glæder os til at se resultatet af såvel Johans fulde fokus på PointBlog som Sofias tiltrædelse i PointShop A/S. Sofia kan kontaktes på 89 93 46 16 samt sob@cmnetwork.dk.

Sofia Berg er ansat som Country Manager FI i PointShop A/S - velkommen til! :-)
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Vi er altid til at få fat på. Har du noget på hjertet eller mener du, vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så hold dig ikke tilbage, men giv os et kald eller send en e-mail...


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook