Ny ansat: Sofia Berg

2. maj 2013


Siden vi den 11. februar annoncerede, at vores finske Country Manager i PointShop Johan Balthasar overtog ansvaret som Business Manager for PointBlog A/S, har han haft begge roller. Fremover kan Johan dog koncentrere sig fuldt ud om PointBlog, da vi per 1. maj har ansat Sofia Berg som ny Country Manager FI i PointShop A/S. Sofia er i gang med undervisning i diverse værktøjer i samarbejde med såvel Johan som de resterende Country Managers. I stillingen vil Sofias primære fokus være på at drive hjemmesiden og varetage relationen til vores brugere på PointShop.fi samt de resterende aktiviteter i Pointuniverset. 

Sofia, 30 år og bosat i Aalborg, er oprindeligt fra Finland, men har boet i Aalborg i fire år. Hun har en kandidat i Sociologi fra AAU og kommer til fra en stilling hos online selskabet Plusservice ApS. Her har hun siddet med opgaver inden for kundesupport og oversættelser i såvel Finland som Sverige. Sofia har derfor allerede kendskab til en række af de opgaver, der møder hende i hverdagen som Country Manager hos PointShop. Hun kommer til at indgå i vores team af dygtige Country Managers, der på nuværende tidspunkt består af 10 medarbejdere i PointShop A/S.

Vi glæder os til at se resultatet af såvel Johans fulde fokus på PointBlog som Sofias tiltrædelse i PointShop A/S. Sofia kan kontaktes på 89 93 46 16 samt sob@cmnetwork.dk.

Sofia Berg er ansat som Country Manager FI i PointShop A/S - velkommen til! :-)
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook