Ny ansat: Peter Larsen

3. maj 2013


Vi har i en lang periode ledt efter den helt rigtige Systemadministrator til CM Network A/S. Da stillingen er både kompleks og essentiel for virksomheden, så har vi haft rigtigt store krav til ansøgere. Vi er derfor utroligt glade for at kunne byde velkommen til Peter Larsen, der er ansat i stillingen pr. 1. maj 2013. Som Systemadministrator får Peter blandt andet det overordnede ansvar for vores samlede serverpark samt opsætning af interne IT-løsninger på kontoret.

Peter, 37 år og bosat i Aalborg, kommer til stillingen med mange års erhvervserfaring med IT. Han har senest været tilknyttet De Frivilliges Hus i Aalborg, hvor han i 11 år har siddet som netop Systemadministrator. Vi er derfor overbeviste om, at Peter kommer med alle de nødvendige kvaliteter og erfaringer, som stillingen kræver, ligesom hans naturlige interesse for faget gør ham til den helt rette til rollen.

Peter er i fuld gang med at sætte sig ind i diverse systemer, løsninger og setups, så han bliver klar til at sætte eget præg og styring over dette i fremtiden. Peter kan kontaktes på pel@cmnetwork.dk.

Peter Larsen er ansat som System Administrator for CM Network A/S - velkommen til!
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook