Magnus Kjøller stopper i CM Network A/S

27. maj 2013


Stifter og indehaver af CM Network A/S, den 29 årige Magnus Kjøller, stopper pr. 1 juni i firmaet. Fremover bliver det Thomas Kock som overtager styringen af selskabet, der for det seneste regnskabsår 2012 kan præsentere et rekordoverskud på 35,5 mio. kr. før skat.

CM Network A/S blev stiftet i 1997 og har bevæget sig fra at lave internet koncepter for andre virksomheder, til i dag at drive sit eget pointunivers med 8 millioner brugere, 50 medarbejdere og repræsentation i 10 europæiske lande.

Thomas Kock overtager direktørstolen i CM Network A/S, sammen med et ejerskab på 10% af virksomheden.

Magnus Kjøller udtaler at han fremover vil bruge mere tid på at beskæftige sig med iværksætteri og de efterhånden mange virksomheder han ved siden af CM Network A/S har investeret i. Dog vil han stadig være tilknyttet CM Network og bistå i at udvikle virksomheden dog mere på et overordnet og konceptuelt plan.

”Jeg er rigtig god i en opstartsfase og tænke forretningsgange med et twist – når det kommer til traditionel drift er der andre der er meget bedre end mig. Jeg glæder mig til at kunne brugere mere tid og energi i de mange spændende projekter og virksomheder jeg igennem de seneste år har investeret i” udtaler Magnus Kjøller.

Den nye direktør Thomas Kock overtager pr. 1. juni chefstolen. Thomas Kock har i de seneste 3 år været ansat i CM Network A/S som Business Manager for CM Networks populære hjemmeside PointShop. Med i sin bagage har han en tidligere stilling som europæisk direktør i et større distributionsselskab.


 
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Vi er altid til at få fat på. Har du noget på hjertet eller mener du, vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så hold dig ikke tilbage, men giv os et kald eller send en e-mail...


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook