Ses vi til gratis foredrag med Carl Mar Møller?

29. maj 2013


Hvorfor roser vi ikke hinanden nok, hvordan øger man medarbejdernes selvværd, hvordan forebygger man stress og hvordan bliver man en gladere kollega? Det er nogle af de spørgsmål, der vil blive besvaret på vores næste foredragsfredag den 7. juni kl. 15.00. Vi tør også godt love at svarene bliver både underholdende og provokerende, når de bliver leveret af dagens foredragsholder: Carl Mar Møller.

Siden 1983 har Carl Mar arbejdet som sexolog og par terapeut, og har i den forbindelse også optrådt på TV i mange henseender. Foredrag og debatoplæg har ligeledes altid været en del af Carl Mars repertoire, og der venter dermed en såvel underholdende som alvorlig eftermiddag i selskab med den bramfri provokatør. Foredraget vil være inddelt i et debatoplæg og en spørgerunde afbrudt af en kort pause.

Foredraget afholdes fredag den 7. juni kl. 15.00 på vores kontor i Aalborg - Skibbrogade 3, 2. Sal. Foredraget er gratis og vi byder på lidt koldt at drikke i før det starter. Af hensyn til det begrænsede antal pladser, så kræver vi tilmelding for at deltage i foredraget.

Tilmeld dig her og del gerne eventet med dine venner på Facebook.

Ses vi til Foredragsfredag med Carl Mar Møller den 7. juni?


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook