Ny ansat: Lars Nielsen

10. juni 2013


Foruden ansættelsen af Enrico Kaarsberg som Digital Marketing Manager har vi også ansat Lars Nielsen i vores nye markedsføringsafdeling. Lars er ansat som SEO Specialist og er således den første af i alt fire højt specialiserede medarbejdere, vi søger til denne afdeling. Vi søgte en person, der med stor praktisk erfaring kunne komme ind og løfte vores SEO-arbejde til et endnu højere niveau. Det har vi fundet i Lars, der hermed får ansvaret for alt SEO på tværs af siderne i Pointuniverset.

Lars, 30 år og bosat i Løgstør, er udannet Multimediedesigner, men har i fem år arbejdet med fuldt fokus på online og offline markedsføring i virksomheden TCT A/S. Samtidig har han siden 2008 haft sin egen virksomhed, hvori han løste markedsføringsopgaver for små og mellemstore virksomheder - herunder med særligt fokus på SEO-løsninger. Lars' store engagement for faget og erfaringer gør ham til den helt rette til stillingen.

Sammen med Enrico Kaarsberg og andre nøglemedarbejdere er Lars ved at danne sig et overblik over hele Pointuniverset og påbegynder så småt allerede arbejdet med SEO-optimeringen af universet. Lars kan kontaktes på lan@cmnetwork.dk.

Lars Nielsen er ansat som SEO Specialist i vores nyetablerede markedsføringsafdeling.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook