Ny ansat: Morten Schønning Madsen

28. juni 2013


Vi har store ambitioner hos CM Network. For at opnå de store mål, vi sætter os, søger vi hele tiden nye, unikke medarbejdere, der kan sikre os en specialiseret og ressourcestærk medarbejderbase. Igennem en lang periode har vi søgt den rette kandidat til at løfte opgaven som CTO for CM Network A/S. Pr. 10. juni har vi ansat Morten Schønning Madsen i stillingen, der er af essentiel karakter for jagten mod at leve op til vores høje ambitionsniveau.

Som CTO får Morten det overordnede ansvar for vores samlede IT-strategi og -infrastruktur. Opgaven bliver med særligt fokus på at fremtidssikre vores IT-struktur, så den forbliver såvel økonomisk som skalerbar og fleksibel med henblik på fremtidig vækst. Derudover bliver det med ansvar for at skabe 

Morten, 41 år fra Aarhus, kommer til stillingen med stor erfaring fra en af de store spillere. Således har Morten siden 2000 været ansat i CSC, hvor han har bestridt stillinger som udvikler, IT-arkitekt, projektleder og chef for diverse teams inden for drift og udvikling. De erfaringer og egenskaber, han har opnået gennem sine 13 år hos CSC, glæder vi os til at få glæde af hos CM Network. Vi er overbevist om, at Morten er den helt rette til at sikre vores IT-arkitektur mod fremtidig, global vækst. 

Arbejdet er allerede sat i værk, og Morten er således i gang med at gennemgå hele vores IT arkitektur i samarbejde med vores System administrator og udviklerne for de forskellige sites. Herefter vil Morten gå i gang med at sætte sit eget præg på strukturen, så den bliver fremtidssikret. Morten bliver en del af CM Network A/S' nye ledergruppe, der foruden Morten består af vores CEO og CFO. Morten kan kontaktes på mom@cmnetwork.dk.

Morten Schønning Madsen er ansat som ny CTO for CM Network A/S.
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook