Glæd dig til CM Network Beach Party 2013

19. juni 2013


Sidste år afholdte vi for første gang CM Network Beach Party på Aalborg Havnefront. I år gentager vi succesen og byder igen velkommen til Aalborgs eneste beach party! Det sker den 10. august, hvor området omkring Jomfru Ane Parken ved Aalborg Havnebad fyldes med aktiviteter, der giver mulighed for luksuriøs hygge, afslapning og ikke mindst masser af sjove timer med dine venner! Festen varer fra kl. 12-19 og er kun for gæster med billet. De kan blandt andet glæde sig til:
  • Sjov på Limfjorden med bananbåde, dykning og de lynhurtige RibIt både
  • at kæmpe med vennerne i sumodragter og med mega boksehandsker
  • Stor bordfodboldturnering med fede præmier
  • Lækkert wellness område ved Jomfru Ane Wellness
  • Afslappende SackIt Lounge
  • 2 timers FRI bar
  • og mange flere aktiviteter!
Men billetten giver ikke kun adgang til denne fest. Kl. 21.00 skydes dagens anden fest i gang på Benediktes i Jomfru Ane Gade, hvor den røde løber er rullet ud til vores eksklusive after party. Her kan gæster med billet blandt andet se frem til finalen i bordfodboldturneringen samt smukke DJ Nikoline Toft, der står for musikken. Festen er helt lukket og udelukkende for deltagere ved CM Network Beach Party. To fester på én dag - det bliver uforglemmeligt!

Vi er utroligt glade for igen i år at være værter ved Aalborgs eneste Beach Party, der byder på ægte strandstemning i det centrale Aalborg. Så sæt kryds i kalenderen den 10. august og inviter vennerne til en sand sommerfest med CM Network A/S. Du kan læse mere om eventet på Facebook her og bestille din billet gennem Nordjyske Fordele allerede nu. Billetten koster 250 kr. og kan købes her.

CM Network Beach Party byder igen i år på masser af sjov i og omkring Limfjorden den 10. august!


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook