Pressemeddelelse: Succesfuld IT-virksomhed sadler om efter rekordregnskab

4. juli 2013


Den danske IT-virksomhed CM Network A/S præsenterede forrige måned et rekordregnskab på 35,5 mio. kr. for 2012. Nu sadler man om med en større reorganisering af virksomheden. Målet er at skabe et ressourcerigt afsæt for fremtidig økonomisk vækst og en fremtidig lancering af virksomhedens koncepter på globalt plan.

Når man præsenterer et rekordregnskab, ville de fleste virksomheder læne sig tilbage og nyde sommersolens stråler. CM Network A/S har dog aldrig gjort som alle andre – således heller ikke i denne situation. Succesvirksomheden bag Pointuniverset præsenterede i maj et rekordregnskab på 35,5 millioner kroner før skat for 2012. Flere faktorer gør imidlertid, at man netop har gennemført en større reorganisering af hele virksomheden.

I juni forlod ejer og grundlægger Magnus Kjøller direktørposten efter 16 år ved roret for at dedikere sine evner som multiiværksætter til nye projekter. Ny koncerndirektør og medejer, Thomas Kock, iværksatte ved tiltrædelse en række større ændringer i koncernen, bl.a. som svar på svag performance i to større europæiske markeder i 1. og 2. kvartal samt et nyt fokus på langsigtet økonomisk vækst og globalisering.

Med dette er fulgt ansættelser af nøglemedarbejdere med fortid hos store spillere som eBay, CSC og Spar Nord Bank. Samtidig er der internt foretaget en række omstruktureringer i selskabsopbygningen, hvor bl.a. 25 % af medarbejderstaben i koncernen er blevet opsagt eller flyttet til andre opgaver i koncernen. Alt sammen med det klare mål at forberede CM Network A/S til fremtiden. En fremtid med store og ambitiøse mål.

Nødvendigt skridt mod global vækst

Det har altid været virksomhedens ånd, at alt skal kunne gøres internationalt. Naturligvis med det klare underliggende mål også at opnå økonomisk succes i praksis. Den nylige reorganisering er således foretaget med henblik på både at sikre et solidt økonomisk fundament samt et kompetencemæssigt optimalt udgangspunktet for den globale vækst. Reorganiseringen skaber grundlaget for en ressourcerig organisation med større og mere specialiseret viden fordelt mellem underselskaberne og en mindre økonomisk ballast end tidligere.

”Vi har fremlagt et rekordregnskab, som vi er utroligt stolte over. Men en negativ udvikling i et par af de større markeder, samt behovet for at tage det næste skridt i virksomhedens udvikling, gør, at vi rettidigt sadler om allerede nu.”, siger ny direktør Thomas Kock og uddyber: ”Det har altid været vores klare mål, at vi vil udbrede vores produkt globalt. Derfor går vi nu ud og sikrer ressourcerne hertil, mens vi har det optimale finansielle udgangspunkt!”

Fremtidig udvikling med brugeren i centrum

Mens reorganiseringen i første ombæring kun mærkes internt i virksomheden, så kommer den snart såvel nuværende som nye brugere til gode. Målet om global vækst kan således kun opnås med et produkt, der evigt forbedrer sig og sikrer den optimale brugeroplevelse, samt en konstant stigende brugertilfredshed.

”Vi er dybt afhængige af, at de, som anvender Pointuniverset, er tilfredse. At det giver dem noget, de ikke kan få eller ønsker at få tilsvarende andre steder. Derfor er omlægningen af virksomheden også starten på en brugerdreven fremtid, der skal sikre, at vores koncepter altid tilbyder de optimale produkter og services til brugeren. Dét er nøglen til at nå vores ambitiøse mål!”, slutter Thomas Kock.

Efter et rekordregnskab på 35,5 mio. kr. sadler CM Network A/S nu helt om.

 
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook