Ny ansat: Dennis Rømer Jensen

5. juli 2013


Sidste nyansættelse i denne omgang er en længe ønsket tilføjelse til vores nye markedsføringsafdeling. Således har vi pr. 1. juli ansat Dennis Rømer Jensen. Dennis er ansat som Facebook Ads Specialist, og vil således fremover stå for alt vores markedsføring af Pointuniverset på Facebook (og andre sociale medier) ved oprettelse og monitorering af vores kampagner på Facebook. Dennis vil samtidig hjælpe og assistere i markedsføringsafdelingen, der nu består af i alt 8 medarbejdere.

Dennis, 33 år og bosat i Nørresundby, har en Cand. Mag. i International Virksomhedsøkonomi fra Syddansk Universitet i 2009. Siden da har han opnået stor erfaring med online medier - herunder særligt Facebook - gennem sit arbejde som Social Media Manager hos Sol og Strand. Vi mener, at vi med Dennis har sikret os den sidste brik, så vi nu har en slagkraftig marketinggruppe. Sammen har de til ansvar at løfte vores markedsføring til nye højder, så vi kan nå vores høje målsætninger.

Dennis har benyttet den første uge af sin ansættelse på at blive sat ind i de mange dele af markedsføringsafdelingens arbejde, ligesom han allerede har været gang med konkrete arbejdsopgaver. Dennis kan kontaktes på drj@cmnetwork.dk.

Dennis Rømer Jensen er ansat som Facebook Ads Specialist i vores markedsføringsafdeling.
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook