Gratis foredrag med Line Baun Danielsen

26. juli 2013


Hvordan sætter du dig op til at VÆRE PÅ, til at performe og udstråle energi, når deadline er lige om hjørnet, eller nervøsiteten over at skulle stå overfor en større forsamling stresser dig? Gennem en lang karriere som tv-vært og journalist har Line Baun Danielsen stor erfaring omkring netop dette. Derfor er dette også emnet, når hun gæster kontoret den 9. august til vores næste foredragsfredag. Kom og lær, hvordan du kan præstere optimalt hver eneste dag!

Line Baun var tilknyttet TV2 lige fra kanalens start i 1988 og har været ansat på såvel TV2 Sporten som TV2 Nyhederne. Efter nogle år hos konkurrenterne vendte hun tilbage til TV2 i 2006 som vært på Go' Morgen Danmark - et værtsjob, som de fleste af os nok husker hende bedst for. Siden 2009 har hun samtidig haft sit eget kommunikationsfirma, og det er derfor sikkert, at hun har alle de nødvendige erfaringer og kompetencer til virkeligt at lære fra sig.

Derfor glæder vi os til at se dig, når vi slår dørene op for foredraget fredag den 9. august kl. 15.00. Vi åbner dørene før, så kom i god tid og nyd en kold forfriskning i sommervarmen. Foredraget er gratis for alle, men af hensyn til plads og drikkevarer skal du tilmelde dig foredraget herunder. Vi glæder os til at se dig til endnu en spændende Foredragsfredag.

Tilmeld dig foredraget her.

Kom til GRATIS foredrag med Line Baun Danielsen hos CM Network A/S den 9. august kl. 15.00


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook