Støtte til succesfuld Software Camp

28. august 2013


Fra den 27. juli til den 3. august afholdte UNF deres Software Development Camp 2013 på Aalborg Universitet. I år var dette med CM Network A/S som sponsor. Arrangementet er primært for gymnasieelever fra hele landet, der har en interesse og nysgerrighed over for arbejdet med udvikling og design af software. På årets camp lød opgaven at produere en Android-app, og deltagerne skulle stå for hele processen lige fra den første idé til præsentationen af det endelige produkt.

Campen gav de mange nysgerrige unge et unikt indblik i arbejdet med software udvikling. Gennem intenst arbejde kombineret med undervisning fra de mange arrangører blev deltagerne konstant udfordret for at opnå nye kompetencer. Derudover fokuserede campen meget på at skabe optimale, sociale rammer omkring arrangementet, så deltagerne foruden kompetencer og erfaring også opnåede nye venskaber og bekendtskaber. Et tidligt stadie af networking, der forhåbentligt har skabt mange relationer, der kan hjælpe med at udvikle deltagernes evner og interesse i faget.

Foruden de faglige udfordringer bød campen også på en række sociale events for deltagerne.

Hos CM Network A/S er vi altid glade for at sponsorere events, der sætter fokus på unges engagement i iværksætteri, udvikling og innovation. Gennem vores sponsorat til UNF Software Development Camp 2013 har vi således givet arrangørerne muligheden for at sammensætte et optimalt program for de mange deltagere. At arrangementet samtidig havde en lokal vinkel gennem tilknytningen til Aalborg Universitet, gør os kun endnu lykkeligere for at kunne give en hånd med.

Vi håber, at alle deltagerne tog fra campen med en række nye bekendtskaber og egenskaber, der har højnet deres interesse for software udvikling og design.  

Det var en meget alternativ uge på skolebænken for de mange deltagere.
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook