CM Network løber stærkt

30. august 2013


For anden gang deltog CM Network i den årlige DHL-stafet i Aalborg, som blev afholdt onsdag og torsdag i denne uge. Efter sidste års deltagelse var der to klare mål til dette års løb – nemlig at kunne stille op med flere løbere og et forbedret resultat. Med en næsten fordobling af antallet af løbere, fra 8 til 14 løbere, og med hurtigere tider end i fjor må begge vores mål siges at være opnået.

Holdene fik navnene Pumas, Leopards og Tigers i håb om at deltagerne på selve dagen kunne låne lidt af disse dyrs fysiske evner. To af holdene bestod af fem deltagere, mens det tredje hold kun bestod af fire løbere. For Leopards løb Jan Thomsen, Random ApS, således to gange med bemærkelsesværdige tider som resultat. Første rundes tid blev på 19 minutter og 29 sekunder og anden rundes tid blev 20 minutter og 38 sekunder. Tider som enhver leopard ville være stolt af.

Dog var det ikke nok for at slå Tigers, som vandt med en samlet tid på 2 timer, 3 minutter og 26 sekunder. Under hele løbet var der gejst fra holdkammerater og supportere. Da startskuddet lød og Magnus Kjøller, Jan Thomsen og Enrico Kaasberg satte i løb, blev der talt minutter fra heppekorets side. De forbedrede tider var kun prikken over i’et, for arrangementer som disse bidrager til et stærkere bånd mellem medarbejderne hos CM Network.

En aften med en sprudlende duft af konkurrencegejst har fornyet energien hos CM Network, hvilket også er nødvendigt, hvis næste års officielle mål skal opnås – at slå Jan Thomsens tid på 19 minutter og 29 sekunder.

Nogle af vores løbere slapper af i vores CM Network Lounge i Kildeparken.

De flotte tider fra CM Networks tre hold - Tigers løb med sejren!
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook