Ses vi i Köln?

11. september 2013


I denne uge deltager vi i ad:tech 2013 i London. ad:tech er dog blot én af to messer, som i september måned vil få besøg af CM Network. For første gang nogensinde vil CM Network være repræsenteret ved en af Europas største messer, dmexco, som finder sted i Køln d. 18-19. september. På dmexco bliver vi repræsenteret af Media Buyers Line Boel og Mark Gerges samt Country Manager Germany David Haubold. David blev ansat i januar måned 2013 med fokus på at udvide det tyske marked. Således er det ideelt at deltage i dmexco for første gang, hvor hovedformålet vil være at mødes med nye potentielle samarbejdspartnere.

Vi glæder os til at møde en masse nuværende og nye samarbejdspartnere.

Vi har deltaget i ad:tech, i London, tre år i træk, og heraf har vi kun fået positive erfaringer. Positive erfaringer som vi håber, at dmexco kan leve op til. De tre medarbejdere har allerede lagt et stramt program for de to dage i Køln. Vi ser frem til at deltage i messen, så det tyske marked yderligere kan blive aktiveret. Derudover ved vi, at det også bliver muligt at mødes med nuværende samt potentielt nye samarbejdspartnere fra resten af Europa. Med David, som oprindeligt er fra Tyskland, er vi sikre på, at deltagelsen i dmexco vil skabe nye relationer og heraf blive en succes.

Repræsentanterne for CM Network vil deltage i hele messen. Kommer du også til dmexco, og har lyst til en snak vil Line, Mark og David stå klar til at hjælpe dig. De kan kontaktes på henholdsvis lib@cmnetwork.dk, mag@cmnetwork.dk og dah@cmnetwork.dk. 

Vi glæder os til at høre om deres deltagelse på dmexo og tur til Køln, som forhåbentligt ikke vil blive den sidste. Vil vi møde dig i Køln?

Ses vi til Dmexco i Köln?
 
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook