Aalborg og CM Network fra en skæv vinkel

23. september 2013


I august måtte vi desværre aflyse vores Foredragsfredag, da Line Baun Danielsen med få dages frist meldte afbud. Nu er vi dog klar med en invitation til vores næste gratis foredrag, der finder sted den 4. oktober, hvor Sebastian Dorset kigger forbi kontoret. Vi har allerede snakket med Sebastian, og han er godt i gang med at forberede et både sjovt og interessant foredrag med fokus på Aalborg og CM Network A/S.

Dorset er født i netop Aalborg og er nok bedst kendt for sit stand-up i shows og programmer som 'Fem på Flugt', 'Stand-up.dk' og 'Talegaver til Børn'. Han er dog også en meget brugt foredragsholder, og hvis man følger med i TV, så bliver han ligeledes ofte brugt i forbindelse med diverse samfundsdebatter, hvor han altid er klar med en skæv betragtning af tingenes gang. Vi glæder os således til at høre, hvad han har at sige om såvel Aalborg som os selv i CM Network.

Foredraget begynder kl. 15.00 fredag den 4. oktober på vores kontor. Dørene er åbne for alle, og vi byder på en kold forfriskning før foredraget. Vi har et begrænset antal pladser, og du skal således tilmelde dig foredraget her.

Sebastian Dorset er næstsidste foredragsholder i 2013, der afsluttes med Brian Mikkelsen i december. Vi håber at se rigtigt mange af jer til begge foredrag. Ses vi den 4. oktober?

Sebastian Dorset giver et skævt og underholdende foredrag om Aalborg og CM Network A/S den 4. oktober kl. 15.00


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook