Ny ansat: Søren Braad Steen

11. juni 2013


Pr. 1. juni 2013 har vi ansat Søren Braad Steen som Business Manager for PointShop A/S. Dermed har vi med det samme en stærk leder på plads i selskabet efter, at Thomas Kock i sidste uge overtog direktørrollen i CM Network A/S. Som Business Manager får Søren hovedansvaret for driften af sitet samt rollen som leder for de omkring 15 ansatte i PointShop A/S. Som leder for det centrale site i vores pointunivers vil Søren fremover spille en central og essentiel rolle i universets fortsatte vækst.

Søren, 30 år og bosat i Aalborg, besidder præcist de egenskaber som vi ønskede af den nye Business Manager. Han er uddannet markedsføringsøkonom og dertil kommer han med en HD Afsætning fra Aalborg Universitet. Erhvervsmæssigt kommer Søren med 4 års online erfaring fra eBay, hvor han har besat flere forskellige stillinger med fokus på produkt- og forretningsudvikling - senest som Head of Product. Vi er overbeviste om, at Søren har den helt rette profil til at løfte opgaven med PointShop.

Vi glæder os til at se PointShop udvikle sig og fortsætte sin vækst under Sørens vinger. I opstartsfasen er Søren i gang med samtaler med såvel Thomas som en række nøglemedarbejdere i PointShop, ligesom han er i gang med at skabe sit eget billede af sitet og de opgaver, der venter ham. Vil du i kontakt med Søren, så kan du skrive til ham på sst@cmnetwork.dk. 


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook