Daglig Leder søges til CM Network A/S

29. juli 2014


Den 1. oktober flytter ejer og nuværende direktør Magnus Kjøller til Dubai for at fokusere på nogle af sine andre virksomheder samt nye projekter. I den forbindelse søger vi en Daglig Leder til at overtage ledelsen af CM Network A/S og dermed også ansvaret for alle aktiviteter samt medarbejdere på Aalborg-kontoret.

Da PointWorld for nyligt er åbnet i en BETA-version, og vi netop nu arbejder frem mod lancering ultimo september, så venter der et stort ansvar til den nye daglige leder. Det bliver dit ansvar at fortsætte den fremgang, virksomheden oplever ovenpå en turbulent tid med downsizing og underskud.

Vi har stor forventninger til virksomhedens fremtid, og det bliver dit ansvar at sikre disse forventninger. Du vil desuden fungere som leder for en medarbejderstab på 8-10 dedikerede medarbejdere.

Vi forventer blandt andet, at du:
  • har erfaring med virksomhedsdrift
  • kan arbejde selvstændigt og målrettet
  • er dygtig til at kommunikere og eksekvere
  • er positiv og kan håndtere mange opgaver på en gang
Kan du nikke genkendende til disse egenskaber, så er det måske dig, vi søger! Læs hele stillingsopslaget her, og hvis det stadig lige er dig, så send en ansøgning afsted med det samme. Vi afholder samtaler løbende.


Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook