Ny ansat: Katrin Nielsen

1. september 2014


Katrin Nielsen er vores nyeste ansigt her hos CM Network A/S. Hvis du synes, at navnet lyder bekendt, kan vi afsløre, at hun faktisk tidligere har været ansat som Shop Manager i PointShop i perioden 1. februar 2012 til 31. august 2013. Katrin er ansat i den nye stilling som daglig leder, hvilket betyder, hun kommer til at have det overordnede ansvar for CM Networks tre afdelinger: Udvikling, Administration og Operations. Katrin bliver således tovholder på projekter og den nærmeste leder for medarbejderne.

Katrin er 42 år og fra Tyskland, men hun har boet og arbejdet i Danmark i 18 år. Hun har blandt andet en uddannelse som serviceøkonom fra Hjørring Handelsskole og et IPMA-certifikat (projektledelse). I sin fritid spiller hun fodbold og danser tango.

Katrin er i disse dage i en introduktionsfase, hvor hun har særligt fokus på at komme i mål med det nye site PointWorld, der bliver lanceret den 23. september 2014.

Katrin Nielsen kan kontaktes på kan@cmnetwork.dk 

Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Vi er altid til at få fat på. Har du noget på hjertet eller mener du, vi kan hjælpe dig og din virksomhed, så hold dig ikke tilbage, men giv os et kald eller send en e-mail...


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook