Har du hjulpet en børnefamilie i dag?

5. december 2014


Gestus Nord

Der er ikke noget bedre end at hjælpe andre. Og ikke kun i julen, men hele året. Derfor har CM Network netop købt et års-sponsorat til Gestus Nord. Gestus Nord er en velgørende organisation, som nogle af Aalborgs erhvervsfolk står bag. De arbejder især med udsatte børnefamilier, der af den ene eller anden årsag har brug for en håndsrækning. Håndsrækningen kan for eksempel være i form af julehjælp, akuthjælp hvis der pludselig er opstået en situation der kræver en ekstra indsats samt hjælp til advokatbistand eller gældsrådgivning.

Vi vil gerne opfordre andre virksomheder i Nordjylland til at gøre det samme. Med din støtte, er du med til at gøre hverdagen (og de store højtider) nemmere for udsatte nordjyske familier. Og alle donationer går til det gode formål. Alle involveret i Gestus Nord arbejder nemlig frivilligt for den gode sag. Du kan læse mere om Gestus Nord lige her.

P.S. vidste du, at CM Network efterhånden er kendt for at gøre en indsats for andre? Vinteren 2012 donerede vi 200 soveposer til Aalborgs hjemløse, vores kunder har hver dag muligheden for at give daglige donationer til velgørenhed og vi har tidligere sendt 13 ton ris til Burma. I år er ikke anderledes. Vi håber, vi med denne donation til Gestus Nord kan være med til at gøre en forskel, om ikke andet så for blot en enkelt nordjysk familie.
 
Kunne du tænke dig at få vores nyheder direkte i din inbox? Tilmeld dig her:


Kontakt os i dag!

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os per telefon eller e-mail:


Kundeservice

Telefon: +45 36 94 63 35


Administration

Telefon (9-15): +45 98 11 64 50Husk at "Synes godt om" vores Facebook side:

Følg os på Facebook